Reëlle 12e Prikkel

Reëlle bundelt krachten in de Krachtenbundel

Een maatschappelijk project

Doe mee aan de Krachtenbundel!

Doe mee aan de Krachtenbundel!

Reëlle gelooft in de kracht van mensen én verhalen. Kwetsbare mensen, zoals ouderen, mensen met een beperking, mantelzorgers, zwerfjongeren en arbeidsgehandicapten, hebben iets te vertellen. Reëlle weet dat persoonlijke verhalen de afstand tussen mensen verkleinen en vooroordelen wegnemen. Dáárom bundelt Reëlle de krachten.

Verbindt eer ge begint!
Reëlle roept jou op om samen met Reëlle een magazine te maken dat mensen verbindt. Dat de betrokkenheid tussen organisaties en hun cliënten verhoogt. Dat een bijzonder geschenk is voor cliënten, medewerkers of relaties. Reëlle vraagt organisaties om te investeren in één gesprek, tussen een medewerker en een cliënt. Eén medewerker die op die manier het persoonlijke verhaal van de cliënt vastlegt. Dé manier om betrokkenheid in de organisatie te verhogen en zichtbaar te maken.

Ja, ik wil...
meedoen aan de Krachtenbundel! Reëlle nodigt jou uit mee te doen aan de Krachtenbundel rondom zorg en werken. De Krachtenbundel zal bestaan uit twintig verhalen van twintig cliënten, twintig medewerkers en twintig organisaties. En dat verhaal vertellen wij door aan iedereen in ons netwerk. En jij in jouw netwerk. En de ander in hun netwerk....

Nieuwsgierig geworden naar dit project? Stel ons vrijblijvend al je vragen over dit maatschappelijke project en neem contact met ons op! 


REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE