Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
10 maart 2017
 
  REËLLE'S 109E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
NIEUWS twitter linkedin facebook
 
   
Reëlle geeft 100% goedkeuring
Reëlle geeft 100% goedkeuring
REËLLE ZET EEN STEMPEL Reëlle maakt werk van haar maatschappelijke missie om mensen met een beperking aan het werk te zetten. Werk je met Reëlle Communicatie, dan zet je 100% gegarandeerd mensen met een beperking aan het werk. Ze laat graag zien hoe zij een stempel zet voor een inclusievere samenleving.

Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Zoé's familie is erg belangrijk voor haar
Zoé's familie is erg belangrijk voor haar
"Mijn ouders en ik genieten van het nu" De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart. PSW neemt ook deel aan dit initiatief. Reëlle deelt daarom graag het verhaal van Zoé. Als Zoé Jetten (12) uit Reuver als baby hartruis heeft, wordt een hartafwijking geconstateerd. Een erfelijkheidsonderzoek volgt, waarbij men de zeldzame chromosoomafwijking IDIC-15 ontdekt. “De artsen konden niet voorspellen hoe mijn leven eruit zou zien. Papa en mama besloten te genieten van het hier en nu, dag voor dag.”

Lees hoe Zoé mede dankzij goede zorg geniet van het nu

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
Wat zijn de verschillen?
Wat zijn de verschillen?
Ziek vs. chronisch ziek Ziek zijn is niet leuk. Maar een verkoudheid of een griepje gaat vrij snel wel weer over. Mensen die met één of meer chronische ziektes kampen, zijn hier niet zo snel van af. Ga er dus niet zomaar vanuit dat je begrijpt wat iemand met een chronische ziekte doormaakt, omdat je wel eens ziek bent geweest. Luister!

Bekijk het filmpje en zie waar de verschillen zitten!

 
   
WERKWIJZER twitter linkedin facebook
 
   
Gebruik Reëlle's stappenplan!
Gebruik Reëlle's stappenplan!
Hoe kun je collega’s met een beperking ondersteunen? Werk jij al samen met mensen met een beperking? Doe je dit nog niet of lukt het je niet om dit voor elkaar te krijgen? Samen werken loont! Samen een klus klaren geeft verbinding en vergroot wederzijds begrip.

Deze en nog meer tips vind je in deze werkwijzer!

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Blader door het magazine!
Blader door het magazine!
Helder+ over nu en later APS Pensioen- en Inkomensteam wil de nieuwe belofte en positionering laten vertalen in een aansprekende huisstijl. Reëlle geeft APS Pensioen- en Inkomensteam een persoonlijk gezicht met een frisse blik!

Bekijk het verhaal achter dit communicatieconcept!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Hoe beïnvloedt NAH het leven?
Hoe beïnvloedt NAH het leven?
Best wel heavy “‘Ik heb allemaal hokjes, kamers met deurtjes in mijn hoofd die ik niet open krijg. Ik weet dat die deurtjes daar zitten, maar ik krijg het niet voor elkaar ze te openen.’”

Lees hoe mensen met NAH én hun naasten met hersenletsel hebben leren leven.

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Reëlle produceert een video voor subsidieregeling in gemeente Veldhoven   Bekijk het verhaal achter het communicatieconcept in onze Steller!  
Kans Plus Philadelphia Support regio Eindhoven/Helmond MEE regio Tilburg MTB
Gemeente Beesel Ergon Centrum Jeugd en Gezin
Zorgcollectief Gemeente Mill SGL
  Reëlle geeft haar inspiratieboek een update, download gratis!
Reëlle Blokje denkt na over eigen uitzendbureau voor robots mét mankementje door verhaal @SmartRoboticsNL Roze blokje zet wethouders aan het werk voor nieuwe bundel Haaglanden en Zuid-Holland Centraal oranje blokje is vandaag geïnspireerd door de kracht van @CapiEurope Potverdikke, wat een interessant bedrijf tref je @BrabantsBesten Blauw blokje groeit van het enthousiasme over haar concept voor strategie gemeente Krimpenerwaard en bereidt masterclass superhelden voor Blokje helpt gemeente Venlo toegankelijke communicatie te bewaren... 

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met webbrein in wording Mathijs!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl