Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
9 februari 2017
 
  REËLLE'S 107E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
REËLLETIE twitter linkedin facebook
 
   
Zeg je het wel of niet?
Zeg je het wel of niet?
Sollicitatie-dilemma's Als je werkt met een beperking, ken je het dilemma misschien: vertel ik wel of niet over wat ik heb? En wanneer vertel je dat dan? Marieke blikt terug op haar eigen sollicitatie bij Reëlle. Wanneer is een goed moment om iets te zeggen?

Bekijk wat Marieke daarover kwijt wil!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Cor blijft elke dag knokken
Cor blijft elke dag knokken
''Ik kan me nu redden" Reëlle deelt graag het volgende inspirerende verhaal uit de Krachtenbundel Zuidoost-Brabant. Wethouder Mariënne van Dongen-Lamers van gemeente Veldhoven ging in gesprek met Cor Caris (63). De jeugd van Cor stond al vroeg in het teken van angst: angst voor zijn vader, die twee gezichten had. “Naast een graag geziene man die hard werkte voor zijn gezin was hij ook een man die niet kon omgaan met spanningen.”

Lees hoe Cor dankzij psychische begeleiding en eigen kracht overeind blijft

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
In welk hokje pas jij?
In welk hokje pas jij?
Alles wat we delen Mensen zijn op allerlei manieren in hokjes te verdelen. Sommige van deze identiteiten voelen we sterker dan andere. Dan lijkt het haast onmogelijk om met een andere groep overeenkomsten te zien. Maar toch zijn deze overeenkomsten er, als je goed kijkt. Dit Deense filmpje laat op een krachtige manier zien dat we veel meer delen dan je misschien op het eerste gezicht denkt.

Laat je raken!

 
   
VERTELWIJZER twitter linkedin facebook
 
   
Gebruik Reëlle's stappenplan
Gebruik Reëlle's stappenplan
Hoe haal je een krachtig levensverhaal op? De nieuwsgierigheid van de lezer wordt geprikkeld door persoonlijke verhalen. Reëlle gelooft in de kracht van mensen én verhalen. Want zij weet dat verhalen van kwetsbare mensen de afstand verkleinen en vooroordelen wegnemen. Hoe maak je een inspirerend verhaal van de worstelingen van je cliënt?

Reëlle vertelt je graag hoe zij dat doet en waarom dat zo goed werkt

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Blader door het magazine!
Blader door het magazine!
Voor hetzelfde geld ben je snel geholpen! Medisch Centrum Breda is op zoek naar een sterke positionering. De communicatie is de laatste tijd teveel ad-hoc gegroeid. Eerst onderzoekt Reëlle waarin de kliniek zich onderscheidt. Uniek zijn vooral de korte wachttijden die de kliniek biedt. Dat is voor iedereen interessant. Dus bedenkt Reëlle een concept dat een grote groep mensen kan aanspreken.

Wil je graag meer zien? Kijk snel verder!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Wat te doen als je leven spaak loopt?
Wat te doen als je leven spaak loopt?
Spaak. Overwinnen van een burn-out “Ik heb me aangekleed en besef nu pas echt hoe ik me de afgelopen dagen aan het afzonderen ben. Ik kan niet langer dan een half uurtje bij Linda of de kinderen zijn, of ik ga alweer in bad, naar de slaapkamer of de werkkamer. Ik voer de hele dag gesprekken in mijn hoofd, word er doodmoe van.”

Lees hoe Pierre na zijn burn-out een nieuwe toekomst tegemoet gaat!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Krachtenbundel Cordaan   Bepaal zelf het Gesprek van de Dag!  
Gemeente Eersel Zalsman Kampen Asito
Oosterpoort RIBW Heuvelland en Maasvallei LFB
Buro Andersom philips Gemeente Breda
  Bekijk steller APS
Reëlle Blokje schiet foto’s in Venlo en houdt zich Koel Roze blokje houdt een geprikkeld brein over door ‘Harrie’ oranje blokje ziet Marieke een politieke tussenstop maken Blauw blokje spreidt haar vleugels uit en gaat aan de slag voor ‘Groene Vlinder’ Blokje 

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl