Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
12 januari 2017
 
  REËLLE'S 105E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
NIEUWS twitter linkedin facebook
 
   
Reëlle regisseerde de film
Reëlle regisseerde de film
Abrona, dat ben jij! Abrona, een organisatie die mooi werk doet voor mensen met een verstandelijke beperking, wil dit jaar een film als nieuwjaarsboodschap. Reëlle helpt hier maar wat graag bij! Zij denkt de synopsis en het scenario uit en regisseert de film. De filmcrew van Reëlle bezoekt op de draaidag verschillende locaties van Abrona. Benieuwd?

Bekijk snel het resultaat!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Eline volgt haar eigen passie!
Eline volgt haar eigen passie!
''Ik heb volop ambities'' Reëlle deelt graag een krachtig verhaal van een schrijfster die zelf ook inspirerende verhalen schrijft. In 2014 presenteerde Eline Vliegenberg (22) uit Helmond haar eerste gedichtenbundel. Die krijgt op internet lovende recensies. De jonge schrijfster heeft volop ambities. “Ik volg samen met mijn moeder een cursus ‘Schrijven uit het hart’ en werk aan een volgende bundel. Met de gedichten schrijf ik van me af.”

Lees hoe Eline heeft geleerd om te gaan met haar beperkingen en met haar ervaringen anderen inspireert

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
Voorkom ongemakkelijke situaties!
Voorkom ongemakkelijke situaties!
Hoe voel je je? Dave heeft een tijdje niet gewerkt. Hij heeft thuisgezeten door psychische problematiek. Zijn collega vraagt zich af of hij iets moet zeggen, maar voelt zich behoorlijk ongemakkelijk, want hij heeft geen idee hoe Dave zou kunnen reageren.

Kijk snel hoe dit afloopt!

 
   
WERKWIJZER twitter facebook
 
   
Lees Reëlle's tips
Lees Reëlle's tips
Werk jij al samen met mensen met een beperking? Doe je dit nog niet of lukt het je niet om dit voor elkaar te krijgen? Misschien weet je niet hoe je dit moet doen. Reëlle vertelt je graag hoe je vruchtbaar samenwerkt met een collega met een beperking. Lees haar tips in het uitgebreide stappenplan!

Ontdek hoe je iemand met een beperking optimaal ondersteunt!

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Een creatief concept!
Een creatief concept!
Ik ben ZO! Bijzonder Gewoon Een stichting voor kinderen met een (verstandelijke) beperking groeit mee en ontwikkelt activiteiten voor jongeren. Naast spelen en ontmoeten biedt de stichting Bijzonder Gewoon jongeren met een beperking de mogelijkheid te leren en te werken in een bijnabaan! De vraag aan Reëlle: “Kunnen jullie ons helpen met een nieuwe huisstijl?”

Bekijk snel Reëlle's antwoord!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Lees het indrukwekkende verhaal
Lees het indrukwekkende verhaal
De keukendochter “Onwillekeurig vang ik flarden van gesprekken op. Dit is toch de oudste? en Dat je dat niet eens overhebt voor de mensen die je liefdevol hebben grootgebracht, ongelooflijk gewoon en Als klein meisje deed ze al raar, maar nu is ze helemaal de kluts kwijt en Caroline heeft haar altijd vreselijk verwend.”

Lees hoe Ginny haar leven na de dood van haar ouders opnieuw vormgeeft!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Ron deelt het 400e verhaal!   Gesprek van de Dag  
Focal Meditech Logo Logo RIBW midden brabant de normaalste zaak
logo Gemeente Veldhoven
Logo Stichting Valkenhof
  Reëlle bedankt alle deelnemers
Reëlle Blokje viert op meesterlijke wijze de verjaardag van Marjolijn met een heerlijke taart van Lunet zorg Roze blokje gaat er ook in het nieuwe jaar weer voor de volle 30% tegenaan! oranje blokje steekt de rivieren over voor een nieuwe Krachtenbundel Blauw blokje valt als Brabants Beste(n) communicatiebedrijf ook buiten de provincie in de smaak! Blokje wenst Lonneke een goede kraamperiode toe! 

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl