Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
23 december 2016
 
  REËLLE'S 104E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
Krachtenbundel Zuidoost-Brabant breekt records! twitter facebook
 
   
Bijzondere ontmoetingen en blije gezichten
Bijzondere ontmoetingen en blije gezichten
Uitreiking groot succes! Op de kortste dag van het jaar, 21 december, vond de langverwachte uitreiking van Reëlles 29e Krachtenbundel, editie Zuidoost-Brabant, plaats. Bij Combinatie Jeugdzorg in Eindhoven kwamen 21 verhalenvertellers, 13 wethouders en vele anderen samen om deze gebeurtenis bij te wonen. Vanaf het begin was er al veel animo om mee te werken aan de bundel en de deelnemende gemeenten en organisaties waren ook tijdens de uitreiking nog even enthousiast!

Lees het verslag en proef de sfeer!

 
   
Reëlletie twitter facebook
 
   
Bekijk Marieke's vlog!
Bekijk Marieke's vlog!
De meeste dromen zijn bedrog... Iedereen heeft dromen in het leven, al verschillen deze natuurlijk per persoon. Soms vallen dromen in duigen, maar er zijn ook altijd dromen die wel uitkomen. Zo ook voor Marieke! In deze vlog bespreekt ze hoe ze, ondanks en vanwege haar beperking, omgaat met levensdromen.

Droom verder en bekijk het filmpje!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Wat een bijzonder gezin!
Wat een bijzonder gezin!
"We zijn weer een fijn gezin" Wethouder Hetty Tindemans ging voor de Krachtenbundel Zuidoost-Brabant in gesprek met een bijzonder gezin uit de gemeente. Bij de familie Jansen uit Valkenswaard heerste nogal wat spanning. Nu hebben vader Marcel, moeder Natascha, dochter Kira en zoon Mika geleerd om samen te praten. Samen met Guani, een medewerkster van het CJG-team, hebben ze hard gewerkt om weer een fijn gezin te zijn.

Lees zelf hoe het gezin er sterker uit is gekomen!

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter linkedin facebook
 
   
Het kan iedereen overkomen...
Het kan iedereen overkomen...
Wat mankeert de kerstman? Er was eens, hier niet ver vandaan, een meisje, Freya genaamd. Met een goed idee op zak onderneemt ze een reis om de kerstman weer de oude te maken en kerstmis te herstellen. Want wat is er met de kerstman gebeurd en wat valt daaraan te doen?

Bekijk het in deze bijzondere kerstboodschap!

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Een creatief concept!
Een creatief concept!
Versterken vitale samenleving Gemeente Veldhoven wil kwetsbare mensen ook deel laten nemen aan de samenleving. Hiervoor trekt zij subsidie uit voor verenigingen in de gemeente. Reëlle leeft zich in de doelgroep en maakt een stop-motionfilm om de regeling van de gemeente helder uit te leggen.

Blader door het magazine!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Wat een doorzetter!
Wat een doorzetter!
Blind vertrouwen “Het moet al met al een wonderlijke vertoning zijn geweest: een toen nog altijd behoorlijk klein uitgevallen meisje dat aan de hand van meneer Spronken de volle, lawaaierige klas in kwam wandelen. Achter hen aan een door de conciërge voortgeduwd wagentje, compleet volgestouwd met zware machines en boeken. (…) ‘Zo jongens, ik wil jullie nog een nieuwe klasgenote voorstellen. Dit is Esther. Esther is blind.’”

Lees hoe Esther op haar elfde blind wordt en op geheel eigen wijze van alles voor elkaar vecht!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Lees nu alle verhalen uit de Krachtenbundel!   Rouwboek  
Logo expertisecentrum familiezorg Combinatie Jeugdzorg Logo Werkpad
Gemeente Peel en Maas Gemeente Beesel
Logo Compleet VANDEKOOK Meerlanden
  Reëlle wenst jullie fijne feestdagen en gaat er in 2017 weer voor de volle 30% tegenaan!
Reëlle Blokje vindt dat Joost mag weten wie de tijdelijke nieuwe Lonneke wordt Roze blokje zwengelt haar creativiteit aan voor een bewaarboekje voor gemeente Venlo oranje blokje doneert eigenwijsheid in de vorm van Krachtenbundels aan voedselbanken in heel BrabantBlauw blokje waande zich op een heuse filmset voor een opdracht voor Abrona Blokje kreeg zomaar het Eindhovens Dagblad over de vloer voor een diepte-interview met Marieke 

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl