Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
5 december 2016
 
  REËLLE'S 103E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
Uitreiking Netstitch groot succes! twitter linkedin facebook
 
   
Een prachtig resultaat!
Een prachtig resultaat!
Medewerkers nemen bundel in ontvangst Donderdag 1 december vond de feestelijke uitreiking van de 28e Krachtenbundel plaats bij Netstitch in Schijndel. De medewerkers van Netstitch zorgden voor een gezellige, gastvrije ontvangst. Na het nuttigen van een hapje en een drankje was het tijd om de Krachtenbundel uit te reiken. Een bundel boordevol krachtige verhalen van medewerkers van Netstitch die ondanks een beperking werkzaam zijn bij het naai- en borduuratelier.

Lees meer over de geslaagde uitreiking!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
'We halen alles eruit wat erin zit'
'We halen alles eruit wat erin zit'
"Wij zetten al onze talenten in" De burgemeester van Schijndel, Jetty Eugster, ging in gesprek met twee bijzondere werknemers van Netstitch: Dénise van Nistelrooy en Maikel van den Berg. Als rolstoeldansduo showen ze de hippe en lekker zittende kleding die bij Netstitch wordt gemaakt. Dénise werkt bij Netstitch in de administratie en Maikel houdt de magazijnvoorraad bij. Zo laten ze beiden zien wat ze wél kunnen en daar zijn ze trots op!

Lees het verhaal van deze toppers en alle andere verhalen in de Netstitch bundel!

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
Ik ben er ook nog!
Ik ben er ook nog!
Wat is nu écht belangrijk? Kerstmis komt weer snel dichterbij en er moet nog een heleboel gebeuren. Als een kip zonder kop rent iedereen rond met nog-te-doen-lijstjes. Maar verliezen we daarmee niet uit het oog waar Kerstmis écht om draait?

Kom even tot rust en bekijk het filmpje

 
   
MVO WIJZER twitter facebook
 
   
Lees Reëlle's tips
Lees Reëlle's tips
Hoe geef je je organisatie een sociaal gezicht? Steeds meer organisaties zetten in op MVO om zo een socialer gezicht te krijgen. Hoe zorg jij dat je deze kans niet laat lopen? En dat het ook echt MVO is en niet alleen een mooi praatje? Bij Reëlle weten we hoe het is om te werken met een beperking. We delen deze lessen graag met jou!

Zie de kansen en gebruik de tips in Reëlle's stappenplan!

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Een creatief concept!
Een creatief concept!
Kennis met Karakter Reëlle Communicatie bedenkt een vernieuwende en frisse manier voor drie juristes om zich te presenteren en te onderscheiden. De juristes hebben behoefte aan deze ondersteuning bij de ontwikkeling van hun huisstijl en belofte. Bekijk het verhaal achter dit communicatieconcept!

Blader door het magazine!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Nina's jeugd was een hel...
Nina's jeugd was een hel...
Je bent een verschrikkelijk kind “‘Hoezo soepel? Heb je gewoon gelopen waar de dokter bij was? Besef je wel dat ik nu een enorme flater sla?’ Ik werd overspoeld met verwijten. Dit was niet het enige probleem, tijdens deze ondervragingen werd ik telkens rood. (…) ‘Waarom krijg je nu zo’n kleur? Ben je de boel aan het besodemieteren?’ Ik ontkende en zei dat ik echt ziek was. ‘Als ik erachter kom, ik maak je af.’ Doordringend keek ze met haar donkere ogen naar mij.”

Lees het ongelooflijke verhaal van Nina, die door haar moeder ziek werd gemaakt.

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Lees nu alle verhalen uit de speciale 'Netstitch' Krachtenbundel!   Blader door het digitaal magazine en bekijk wat Reëlle voor APS maakt!  
Logo Surplus Logo Ergon Gemeente Utrecht
logo provincale raad voor gezondheid Regio Hart van Brabant Gemeente Culemborg
Logo Zorgbelang Nederland Stichting Robin Hood
  Marjolijn legt uit waarom zij zo graag mensen met een beperking een kans geeft.
Reëlle Blokje stuurt haar dubbeldikke bundel Zuidoost-Brabant eindelijk naar de drukker Roze blokje zoekt nog grootse, fantastische, verrukkelijke ideeën voor haar vlogoranje blokje rond de operatie Medisch Centrum Breda bijna af  Blauw blokje breinstormt wat af voor nieuwsjaarsboodschap van Abrona  

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl