Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
17 november 2016
 
  REËLLE'S 102E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
Nieuws twitter linkedin facebook
 
   
Ben jij de nieuwe tijdelijke Lonneke?
Ben jij de nieuwe tijdelijke Lonneke?
Reëlle zoekt… een tijdelijk creatief brein Reëlle's brein zoekt vanwege zwangerschapsverlof tijdelijk een nieuwe Lonneke. Ben jij ook creatief, daadkrachtig en ervaringsdeskundig? Heb jij het hart op de juiste plaats? Misschien ben (of ken) jij dan de professional die wij zoeken! Reëlle is eigenwijs. Jij ook? Bekijk onze vacature en stuur hem door aan anderen!

Interesse? Bekijk de vacature en laat iets van je horen!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Jan en Christine maken er samen het beste van!
Jan en Christine maken er samen het beste van!
"We genieten van onze tijd samen" Mantelzorgers verdienen een diepe buiging. Dat bewijst het volgende verhaal! Jan van Duijnhoven (77) uit Boekel zorgt al jaren onvermoeibaar voor zijn zieke vrouw Christine (82). “Dat heb ik van huis uit meegekregen. Ik kom uit een warm nest, maar er werd verwacht dat we hard werkten en meehielpen. Daardoor heb ik geleerd dat je meer kunt dan je denkt.” Lees zelf hoe Jan positief blijft en er het beste van maakt, samen met zijn vrouw Christine.

Lees meer mantelzorg-verhalen op Reëlle's website!

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
Grip op je leven betekent meedoen!
Grip op je leven betekent meedoen!
De kracht van meedoen Meedoen kan voor veel mensen van een enorm belang zijn. Het betekent dat je deel uitmaakt van een groep, van de samenleving. Dat geldt natuurlijk ook voor mensen met een beperking. In dit filmpje laten enkelen van hen zien waarom zij meedoen in de wereld zo belangrijk vinden.

Doe mee en kijk verder!

 
   
GEDRAGSWIJZER twitter facebook
 
   
Denk jij dat je het allemaal wel weet?!
Denk jij dat je het allemaal wel weet?!
Hoe blijf je jezelf tegen iemand met een beperking? De kans dat je iemand met een beperking tegenkomt is gelukkig steeds groter. Voel jij je wel eens ongemakkelijk in de omgang met deze mensen? Merk jij wanneer je kwetsend taalgebruik gebruikt of je je ongepast gedraagt? Als je niet bereid bent stil te staan bij jouw bejegening, dan loop je het risico dat je onbedoeld mensen kwetst met je gedrag.

Ontdek hoe je omgaat met iemand met een beperking

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Kunstachtig concept!
Kunstachtig concept!
Op zoek naar RouwVerlichting Omdat de training ‘Op zoek naar RouwVerlichting’ van GGz Breburg uit theorie en praktijk bestaat, bedacht Reëlle hierbij een boek zonder einde. Het boek is van twee kanten te openen en bevat kunstwerken die door cursisten zijn gemaakt. Bekijk het digitale magazine om meer te weten te komen!

Blader door het magazine!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Ontdek de kracht van Brigitte!
Ontdek de kracht van Brigitte!
Brigitte “Brigitte kan helemaal niets, maar tegelijkertijd ook alles. Want ze kan mensen op haar manier opbeuren, vrolijk maken en vooral laten voelen. Door haar ogen, haar lach, door haar puurheid. Brigitte kan warmte en liefde in mensen planten. Soms hebben die niet meteen in de gaten dat Brigitte zaadjes verspreidt, maar als die eenmaal gaan ontkiemen, is er geen houden meer aan.”

Beleef mee welke obstakels de auteur tegenkomt in zijn zorg voor zijn meervoudig gehandicapte dochter!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Alle foto's voor de Krachtenbundel zijn gemaakt, bekijk alvast een voorproefje!   Bekijk de video die Reëlle voor gemeente Veldhoven maakte!  
Combinatie Jeugdzorg Focal Meditech Logo
Gemeente Arnhem Logo Compleet VANDEKOOK Logo Univé Verzekeringen
  Wat doet een Harrie zoal op de werkvloer? Bekijk het in Marieke's vlog!
Reëlle Blokje opereert vakkundig aan concept voor Medisch Centrum Breda Roze blokje breit een eind aan de bundel voor Netstitch, op naar de drukker! oranje blokje zwaait Patrick uit en heet stagiar Remco welkom Blauw blokje breekt alle records met de Zuidoost-Brabant bundel!  

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl