Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
4 november 2016
 
  REËLLE'S 101E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
Nieuws twitter linkedin facebook
 
   
Marjolijn poseert trots tussen Brabants Besten!
Marjolijn poseert trots tussen Brabants Besten!
Benoeming Brabants Besten Brabants Besten: dat zijn de koplopers van het peloton van ondernemers in Brabant, aldus gedeputeerde Bert Pauli. In juli benoemde hij een nieuwe groep ambassadeurs die onder meer tijdens de Dutch Design Week in actie kwam. Al tijdens de benoeming maakte hij zijn verwachtingen van de groep duidelijk.

Bekijk de video voor een impressie van de grote dag!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Chantal en Berti slaan zich er samen doorheen
Chantal en Berti slaan zich er samen doorheen
"Gelukkig staan we samen sterk" In de week van de Pleegzorg vraagt ook Reëlle aandacht aan het belang van pleegzorg. Vandaar deze week het volgende verhaal. Chantal van Wanrooij (33) uit Uden deed haar moeder op haar sterfbed de belofte om voor haar toen 11-jarige halfbroertje en -zusje te zorgen. Ze is, samen met haar broer Berti (27), hun pleegouder. “Ik realiseerde me niet wat het allemaal zou betekenen. Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik zou het zo weer doen.”

Lees het bijzondere verhaal van Chantal

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
Watttt zeg je?!
Watttt zeg je?!
Vooroordelen over autisme Er bestaan veel vooroordelen over autisme. Zo zouden autistische mensen geen empathie voelen of doen ze gewoon niet genoeg hun best om normaal te zijn. BBC 3 maakte een filmpje waarin mensen met autisme met deze vooroordelen worden geconfronteerd, maar waarin ze ook andere aspecten van autisme bespreken.

Bekijk snel wat ze zoal te zeggen hebben!

 
   
VRAAGWIJZER twitter facebook
 
   
Gebruik Reëlle's stappenplan
Gebruik Reëlle's stappenplan
Hoe benader je iemand met een beperking gelijkwaardig? Denk jij dat je mensen met een beperking gewoon even interviewt? Of besef je dat er meer bij komt kijken? Je wilt je gesprekspartner gelijkwaardig benaderen maar ook rekening houden met zijn beperking. Denk er niet te makkelijk over!

Ontdek hoe je iemand met een beperking op een goede manier interviewt

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Blader door het magazine!
Blader door het magazine!
Veldhoven doe je niet alleen! Wethouders willen goede maatschappelijke initiatieven in hun gemeenten zichtbaar maken. Aan Reëlle de vraag: “Hoe maken we die op een aansprekende manier zichtbaar?” Antwoord: “Laat mensen zien en vertellen. Kies voor verschillende vormen van tekst en beeld in een aansprekende redactionele formule.”

Gemeente Veldhoven geeft het voorbeeld!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Ben jij ook als een gek aan het werk?
Ben jij ook als een gek aan het werk?
Werken als een gek “De diagnose borderline persoonlijkheidsstoornis zette mijn wereld op z’n kop. Een persoonlijkheid heb je en houd je en dus heb en houd je ook een persoonlijkheidsstoornis, was mijn redenering. Het was alsof ik een vonnis voor de rest van mijn leven had gekregen.”

Kom meer te weten over hoe mensen met psychische klachten werken!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Klik en lees hoe je gratis advies krijgt!   Bekijk deze Bijzonder Gewone steller!  
Logo Sevagram
Logo Buro Andersom Logo MTB
Logo DELA Fonds de normaalste zaak
  uitreiking Noord-Limburg
Reëlle Blokje maakt een vliegende start met de fotografie voor haar nieuwe Krachtenbundel Roze blokje nodigt haar hele kennissenkring uit voor een stomende sessie Breinpikkerij! oranje blokje viert haar verjaardag en kijkt ernaar uit volgend jaar écht volwassen te worden! Blauw blokje maakt zich op voor een uitreiking-rijke maand december  

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl