Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
21 oktober 2016
 
  REËLLE'S 100E LEZENDERWIJZER  
 
    Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
   
Reëlletie twitter linkedin facebook
 
   
Marieke van Gospel? van Gaspel? Haspel?!
Marieke van Gospel? van Gaspel? Haspel?!
#12 Met wie spreek ik?! Omdat Marieke altijd handsfree moet bellen, is ze niet altijd even goed verstaanbaar. Dat leidt nogal eens tot hilarische situaties op het kantoor van Reëlle. Bekijk Marieke's laatste blog over werken met een beperking.

Bekijk snel hoe Marieke hiermee omgaat!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Yolanda maakt er het beste van!
Yolanda maakt er het beste van!
"Vrienden zijn erg belangrijk voor me" Yolanda Verstegen (45) werd geboren in Assen, maar woont nu in Uden. Bij haar geboorte had ze zuurstoftekort. “Mijn ouders hadden het niet gemakkelijk met mij. Ik was druk, had het stempel ADHD en had epilepsieaanvallen. Leren was een behoorlijk obstakel en ik zat dan ook op een mlk-school.” Yolanda blinkt uit in haar positiviteit!

Lees hoe Yolanda de kracht uit kwetsbaarheid haalt

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter linkedin facebook
 
   
Dat doe je toch niet?!
Dat doe je toch niet?!
Dat kun je toch niet máken... In onze vlog besteden we regelmatig aandacht aan hoe je wel of niet omgaat met mensen met een beperking. Maar het kan nooit kwaad om ook eens een filmpje van iemand anders te delen. Michelle Middleton laat zien waar mensen zoal de mist ingaan. Wat zijn de do's en don'ts?

Kijk snel verder voor haar tips!

 
   
COMMUNICATIEWIJZER twitter linkedin
 
   
Hoe benader je iemand met een beperking?!
Hoe benader je iemand met een beperking?!
Denk jij dat je gemakkelijk communiceert? Draait jouw werk om doelgroepen met een beperking, zoals slechtzienden, doven, laaggeletterden, en weet jij zeker dat je dit goed aanpakt en niemand overslaat? Niets is moeilijker dan gemakkelijk communiceren.

Hoe benader je iemand respectvol?

 
   
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
   
Blader door het magazine!
Blader door het magazine!
Krachten bundelen Gemeenten wensen: “Het zou geweldig zijn als wethouders en raadsleden echt contact hebben met de doelgroep. Hoe pakken we dat aan?” Reëlle bedacht de Krachtenbundel. Laat wethouders en raadsleden verhalen ophalen bij mensen in hun eigen omgeving. Tijdens waardevolle ontmoetingen krijgen ze op een bijzondere manier inzicht in de doelgroep.

Bekijk hoe dit in zijn werk gaat!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Aan medelijden hebben ze geen behoefte!
Aan medelijden hebben ze geen behoefte!
Unlimited, chronisch boek zonder beperkingen “Annes gezicht kleurt nu rood van woede. ‘Zo komt er op de volwassenenafdeling bijvoorbeeld een fucking professor. Ja, moet je horen.’ Ze tilt haar hoofd van de bank en haar lichtblauwe ogen staan fel. ‘Van hem had ik een ruggendrain. Hij vraagt: ‘Heb je weleens een hersendrain gehad?’ Hij had ‘m verdomme zelf vervangen.’”

Leef mee met twaalf jongvolwassenen met een chronische beperking die níet zielig zijn!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Krachten bundelen is De Normaalste Zaak!   Ontdek hoe Reëlle de website van APS helder maakt  
Seyscentra Logo Thebe logo Radar
Zuidzorg centrum voor senioren Logo Rendiz
Logo Synthese Gemeente Heusden Gemeente Nederweert
  Bekijk Reëlle's vlog over werken met een beperking!
Reëlle Blokje staat helemaal achter de campagne van Nederland Onbeperkt Roze blokje laat niet lang op zich wachten bij Medisch Centrum Breda oranje blokje vult haar Krachtenbundel Zuidoost-Brabant graag nog wat verder! Blauw blokje Is het bloggen nog lang niet verleerd  Is als Brabants Beste* vertegenwoordigd op de Dutch Design Week!

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl