Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
6 oktober 2016
 
  REËLLE'S 99E LEZENDERWIJZER  
 
    Aanmelden voor de nieuwsbrief

 
   
Geslaagde uitreiking Krachtenbundel Noordoost-Brabant
 
   
Trotse gezichten op de uitreiking! :)
Trotse gezichten op de uitreiking! :)
Een bijzonder samenzijn! Woensdag 28 september was het eindelijk zover, de uitreiking van de Krachtenbundel Noordoost-Brabant bij Oosterpoort in Oss. Het was er gezellig druk. Zeven wethouders uit de regio waren op zoek gegaan naar bijzondere verhalen uit hun eigen gemeenten. Alle aanwezigen waren onder de indruk van de veertien verhalenvertellers die hebben geholpen bij de totstandkoming van alweer de 26e editie van de Krachtenbundel!

Lees meer over de uitreiking!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Diana en Arjan zijn pleegouders met hart en ziel!
Diana en Arjan zijn pleegouders met hart en ziel!
"Ik ben een doener" Een nieuwe Krachtenbundel is toegevoegd aan de collectie van Reëlle. Oosterpoort was het toneel voor de feestelijke uitreiking van de bundel, daarom delen we deze week met trots het verhaal van deze Ossche organisatie voor jeugdhulp; Diana en Arjan UIijn uit Megen hebben twee eigen kinderen: een dochter van elf en een zoon van tien. Daarnaast zijn ze pleegouders van een meisje van dertien en een jongen van elf. 

Lees het mooie verhaal van dit speciale gezin!

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter linkedin facebook
 
   
Beperkingen zijn niet altijd zichtbaar...
Beperkingen zijn niet altijd zichtbaar...
Wil je eigenlijk wel beter worden? “Iedereen heeft wel eens een slechte dag”: mensen met geestelijke klachten horen het maar al te vaak. Over het algemeen lijken mentale problemen stukken minder serieus te worden genomen dan fysieke, terwijl beide natuurlijk erg vervelend zijn. Volgens velen zou het goed zijn geestelijke klachten te benaderen zoals ook lichamelijke klachten worden benaderd.

Maar wat als we fysieke problemen juist als mentale benaderden?

 
   
GEDRAGSWIJZER twitter facebook
 
   
Ga in gesprek!
Ga in gesprek!
Hoe benader je iemand met een beperking? Je wilt graag een gelijkwaardige relatie opbouwen. Maar kun je een grap maken over iemands beperking om het ijs te breken? Kun je zomaar vragen naar iemands beperking? Je wilt onaangename situaties voorkomen natuurlijk! 

Hoe benader je iemand respectvol?

 
   
Eigen-aardigheden twitter linkedin facebook
 
   
Blader door het magazine!
Blader door het magazine!
Werkmans Reëlle ondersteunt jobcoachorganisatie Werkmans uit Vught bij het werven van een wajonger. Samen met de kandidaat gaat Reëlle aan de slag om een 100% mvo geproduceerde nieuwe huisstijl neer te zetten.

Bekijk hoe dit communicatieconcept vorm kreeg!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter linkedin facebook
 
   
Is ze écht een schijtluis?!
Is ze écht een schijtluis?!
Schijtluis “Ik vraag me dan steeds af of dit het allemaal wel waard is, hè. En ik heb zelfmedelijden, dat helpt ook niet. Waarom heb ik dit? Ik ben iedere keer zo kwaad op mezelf, ik vind het zo stom dat ik angst heb. Ik weet dat dat niet helpt, maar ja, hoe verander je dat? Hoe accepteer je zoiets?”

Verdiep je in de wereld van een cabaretier met een angststoornis!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Krachten bundelen is De Normaalste Zaak!   Ontdek hoe Reëlle de website van APS helder maakt  
logo Stiching Buitengewoon Run at Work Logo MEE regio Tilburg
Zorgcentra De Betuwe
Logo Kompaan en de Bocht Logo Ergon Regio Hart van Brabant
  Bekijk Reëlle's vlog over werken met een beperking!
Reëlle Blokje leest vol trots Mariekes nieuwste gedreven interview Roze blokje verzamelt zoveel mogelijk wethouders en organisaties voor haar Krachtenbundel Zuidoost-Brabant oranje blokje brengt met veel passen en meten en wetenschappelijk onderzoek haar website opnieuw in de plooi; ontdek zelf wat er is veranderdBlauw blokje rondt de fotografie voor de Krachtenbundel van Netstitch af  nodigt jou uit te komen profiteren van de kennis en ervaringsdeskundigheid van de breinen van Reëlle!

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl