Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
22 september 2016
 
  REËLLE'S 98E LEZENDERWIJZER  
 
    Aanmelden voor de nieuwsbrief

 
   
REËLLETIE twitter linkedin facebook
 
   
Bekijk Reëlle's vlog!
Bekijk Reëlle's vlog!
#11 Pokémon GO! Wist je dat Reëlle haar hoogsteigen Pokéstop voor de deur heeft? Marieke maakt hiervan dankbaar gebruik. In de pauze trekken zij en haar collega’s er graag op uit om onbeperkt Pokémon te vangen.

Maar tot welke ontdekking komt Marieke bij het maken van deze vlog?

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
   
Bianca is een krachtige vrouw!
Bianca is een krachtige vrouw!
"Ik leef nu mijn droom" Door haar niet-erkende hoogbegaafdheid belandde Bianca van Heel (41) uit Helden verschillende keren in haar leven in diepe dalen. Nu voelt ze zich sterker dan ooit. Ze helpt anderen vanuit haar ervaringen en de opleiding die ze volgt. “Ook al heb je in het diepste dal gezeten, er is altijd een weg uit.” Daar zijn wij het volkomen mee eens!

Lees het verhaal van deze topper!

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter linkedin facebook
 
   
Muharrem is blij verrast!
Muharrem is blij verrast!
Wat een verrassing! Een maand lang bereidden diverse inwoners van Istanbul zich voor op een mooie actie voor een dove jongen. Met medewerking van zijn zus krijgt hij de verrassing van zijn leven.

Word ook aangenaam verrast!

 
   
MVOWIJZER twitter facebook
 
   
Ga in gesprek!
Ga in gesprek!
Welke werkzaamheden kunnen MVO worden gedaan? Kijk welke werkzaamheden voor communicatie en marketing in aanmerking komen om MVO op te pakken. Ga eens in gesprek met collega's. Weet je eigenlijk wat er binnen jullie organisatie al MVO wordt gedaan?

Hoe pak je dit aan?

 
   
Eigen-aardigheden twitter linkedin facebook
 
   
Blader door het magazine!
Blader door het magazine!
Eén van Veldhoven Gemeenten weten dat er voldoende initiatieven zijn in hun gemeente. Het zou mooi zijn om goede voorbeelden op te halen. “Kennen jullie de weg?”, is een veelgehoorde vraag aan Reëlle. Met haar ervaringsdeskundigheid brengt Reëlle beleidsmedewerkers, wethouders en raadsleden graag in contact met de juiste mensen.

Bekijk hoe zij dat doet in ons digitale magazine!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter linkedin facebook
 
   
Laat je inspireren!
Laat je inspireren!
De oude koning in zijn rijk “Ik dwaalde vaak door het huis, ontroerd door het feit dat iemand hier alles in het werk had gesteld om een plaats te creëren waar hij zich veilig en behaaglijk kon voelen. Nu was alles ontwricht, de man, het huis, de wereld.”

Leef mee met de schrijver en zijn dement wordende vader!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Reëlle duikt op in de media!   Blader door het magazine en zie het verhaal achter de Krachtenbundel!  
Logo Daelzicht Meerlanden Logo Rendiz
logo Mosae Zorggroep Gemeente Arnhem Webmastery
Asito Autiworks
  Bekijk de sfeerimpressie van de uitreiking aan de wethouders in Horst
Reëlle Blokje zag Marieke voor het eerst de rol van opsteller op zich nemen voor de Krachtenbundel van Netstitch… Roze blokje staat te popelen om de Krachtenbundel Noordoost-Brabant woensdag in Oss aan alle wethouders en deelnemers uit te reiken oranje blokje gebruikt haar hersens om Rylana, Patrick, Daphne en Tommy véél werkervaring te bieden Blauw blokje daagt jullie uit met haar in gesprek te gaan over het Gesprek van de Dag!  haalt niet alleen haar website maar ook haar breinen overhoop…

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl