Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
14 juli 2016
 
  REËLLE'S 96E LEZENDERWIJZER  
 
    Aanmelden voor de nieuwsbrief

 
   
brabants besten twitter linkedin facebook
 
   
Marjolijn ontvangt haar certificaat!
Marjolijn ontvangt haar certificaat!
Marjolijn trots op benoeming Op 6 juli installeerde Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken en Internationalisering, 25 nieuwe ambassadeurs innovatief werkgeverschap, oftewel Brabants Besten (bekijk het persbericht). Reëlles meesterbrein Marjolijn was een van de gelukkigen. Samen met de andere ambassadeurs zal ze komend jaar ondernemers inspireren om vernieuwende werkgevers te worden.

Bekijk Marjolijns pagina op de website van Brabants Besten

   
REËLLETIE twitter facebook
 
   
Bekijk Reëlle's vlog!
Bekijk Reëlle's vlog!
#9 Harrie Hulphonden op de werkvloer: ze kunnen praktisch zijn, maar niet voor Marieke. Toch krijgt ze bij haar werk natuurlijk alle hulp die ze nodig heeft. Van Harrie, natuurlijk! Heb je je altijd al afgevraagd wie die Harrie nu eigenlijk is?

Marieke legt het uit!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter facebook
 
   
Manuela's hondje oordeelt niet
Manuela's hondje oordeelt niet
''Als ik maar gewoon gelukkig word'' Dat het leven niet altijd op rolletjes verloopt, weet Manuela Reicharz (26) uit Panningen als geen ander. “Ondanks de tegenslagen in mijn leven probeer ik er het beste van te maken. Het is jammer dat mensen vaak hun oordeel al hebben klaarliggen, terwijl ze je verhaal niet eens kennen.” Lees zelf het verhaal van Manuela en zie hoe ze door steun en vooral eigen kracht er weer bovenop wist te komen!

Laat je inspireren door haar verhaal!

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
Overal zijn prikkels...
Overal zijn prikkels...
Naar buiten met autisme Het kan lastig zijn om prikkels goed te filteren als je autisme hebt. Alles komt even hard binnen. Rustig een kop koffie drinken in een café kan voor een chaos in je hoofd zorgen. Carly, het meisje in dit filmpje, laat jou ervaren hoe overweldigend dit kan voelen.

Beleef het mee door de ogen van Carly!

 
   
Eigen-aardigheden twitter linkedin facebook
 
   
Bekijk ons online magazine!
Bekijk ons online magazine!
Helder+ over nu en later APS Pensioen- en Inkomensteam wil de nieuwe belofte en positionering laten vertalen in een aansprekende huisstijl. Reëlle geeft APS een persoonlijk gezicht met een frisse blik!

Bekijk het verhaal achter dit communicatieconcept!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Welk verschil maakt een feestje nou op een mensenleven?
Welk verschil maakt een feestje nou op een mensenleven?
Afterparty “Vanaf dat moment neem ik me voor om nooit meer iets over het ongeluk te vertellen. Als ik vertel over mijn ongeluk, richt ik de aandacht op mezelf, inmiddels heb ik geleerd dat ik dat niet moet doen. (…) Maar ik dacht altijd dat mensen, vooral hulpverleners, het interessant vonden om iemand met zo’n waargebeurd verhaal te ontmoeten.”

Beleef mee hoe Anne haar leven vormgeeft nadat ze hersenletsel oploopt!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
  Steller  
GGz Breburg Gemeente Heerlen
logo GroenekruisDomicura Huis voor de Zorg Gemeente Beesel
Logo AB Zuidoost-Brabant Logo UWV
  uitreiking Noord-Limburg
Reëlle Blokje voelt zich het middelpunt van de belangstelling dankzij Pokémon GO Roze blokje krijgt de burgemeester over de vloer dankzij Marjolijns benoeming tot Brabants Beste oranje blokje stuurt haar fotografe haar eigen regio in voor de bundel Noord-Oost-Brabant Blauw blokje popelt om het Gesprek van de Dag het gesprek van de dag te maken!  werkt zich maar al te graag uit de naad voor Netstitch

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!    
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!     Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl