Reëlle test Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
29 juni 2016
 
  REËLLE'S 95E LEZENDERWIJZER  
 
    Aanmelden voor de nieuwsbrief

 
   
Uitreiking Krachtenbundel groot succes! twitter linkedin facebook
 
   
Wethouder Ed Vandermeulen is trots op Ria!
Wethouder Ed Vandermeulen is trots op Ria!
“Het boekje moet blijven leven!” Wat Midden-Limburg kon, kan Noord-Limburg beter: maar liefst zeven wethouders gingen op pad voor de Krachtenbundel in deze regio. De sfeer zat er tijdens de feestelijke uitreiking dan ook al snel in. Er werd gelachen, er werd een traan gelaten, maar bovenal was er veel aandacht en bewondering voor de krachtige verhalenvertellers. Zoals een van hen samenvatte: “Als je in de sores zit, wordt het nooit zo donker of het wordt weer licht.”

Lees meer over de uitreiking!

 
   
KRACHTENBUNDEL twitter facebook
 
   
Hanadi wil meedoen in de maatschappij!
Hanadi wil meedoen in de maatschappij!
"Hier ben ik als vrouw zelfstandig" Het eerste verhaal in de Krachtenbundel Noord-Limburg is meteen een topper! Hanadi Alkalas (52) ontvluchtte in 2013 het door oorlog geteisterde Syrië. Via Libanon, Turkije en Griekenland bereikte ze, na een reis van acht maanden, Nederland. Ze kwam terecht in Kessel-Eik. “Hier voel ik me veilig. Hier is het rustig. Hier heb ik zekerheid.  Hier ben ik als vrouw zelfstandig.”

Lees hoe Hanadi zich inzet als vrijwilliger en meedoet in de maatschappij

 
   
VERBEELDINGSKRACHT twitter facebook
 
   
Niet alles kan!
Niet alles kan!
Kwestie van doorzetten? Verplaats je eens in iemand met een beperking: hoe komt het over als je iemand zegt gewoon door te zetten en zich niets van zijn of haar beperking aan te trekken? Wat jij kunt, kan niet iedereen zomaar. Iedereen heeft z’n limieten.

Beleef het mee met de mensen in dit filmpje!

 
   
WERKWIJZER twitter facebook
 
   
Doe het samen!
Doe het samen!
Hoe kun je collega’s met een beperking ondersteunen? Hoe ondersteun jij jouw collega met beperking bij dagelijkse werkzaamheden? Samen werken loont! Samen een klus klaren geeft verbinding en vergroot wederzijds begrip.

Lees alle tips in Reëlle's Werkwijzer!

 
   
Eigen-aardigheden twitter linkedin facebook
 
   
Bekijk ons online magazine!
Bekijk ons online magazine!
Ontmoet Fleur van Someren Gemeenten weten dat er voldoende maatschappelijke initiatieven zijn. Het zou mooi zijn om deze goede voorbeelden op te halen. “Kennen jullie de weg?” is een veelgehoorde vraag aan Reëlle. Met haar ervaringsdeskundigheid brengt Reëlle beleidsmedewerkers, wethouders en raadsleden graag in contact met de juiste mensen.

Kijk snel verder voor de aanpak van de gemeente Someren!

   
INLEZINGSVERMOGEN twitter facebook
 
   
Noem mij maar Jaap!
Noem mij maar Jaap!
Waar een wiel is, is een weg “Na mijn ongeval behandelen mensen me anders. Vaak met de beste intenties, maar toch. Het voelde voor mij heel vervelend. Ik kreeg wel eens de vraag: ‘Moet ik jou nu gehandicapte, iemand met een beperking of rolstoeler noemen?’ Ik zei dan altijd: ‘Noem mij maar gewoon Jaap.’”

Lees hoe Jaap zijn leven radicaal heeft omgegooid en anderen inspireert om zelf het verschil te maken!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Bekijk de steller van Werkmans   Bekijk Reëlle's vlogs over werken met een beperking!  
logo hamboskliniek Logo Netwerk Rondom Logo Motorcycle
Logo De Lage Landen Gemeente Nederweert Logo prospects at work
Logo Werkpad Logo Gemeente Sittard-Geleen logo RIBW
  Lees nu alle levensverhalen uit de Krachtenbundel Noord-Limburg!
Reëlle Blokje wordt in heel (Noord-)Limburg in de media gespot vanwege haar geslaagde initiatief! Roze blokje assisteert APS Pensioenteam bij het informeren van ondernemers over veranderingen in de pensioenwereld! oranje blokje maakt jou binnenkort het Gesprek van de Dag? Blauw blokje ziet de aanmeldingen voor de Krachtenbundel in Noord-Oost-Brabant binnenstromen  laat jullie graag vast snuffelen aan haar nieuwste vlog! Geel blokje is fier dat ze haar meesterbrein Marjolijn mag delen met Brabants Besten

Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.

Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!    
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Kijk verder en leer Hildegard kennen!   Maak kennis met helpend brein Inge!   Durf jij het aan om in de puppy oogjes van Flink te kijken?

Reageren? Mail redactie@reelle.nl