Reëlle Jij wordt 
Lezenderwijzer! 
23 maart 2017
 
  REËLLE'S 110E LEZENDERWIJZER  
 
  Ga naar aanmelden nieuwsbrief

 
 
REËLLETIE twitter linkedin facebook
 
 
Bekijk Marieke's vlog!
Bekijk Marieke's vlog!
Marieke’s eerste keer… Op 15 maart 2017 was het dan eindelijk zover: Marieke ging het voor de eerste keer doen! … Maar wat deed ze dan? Zelf stemmen, natuurlijk! In een vlog legde ze dit legendarische moment vast voor iedereen die het wil zien.

Bekijk hoe Marieke dit bijzondere moment beleefde!

 
 
KRACHTENBUNDEL twitter linkedin facebook
 
 
Op weg naar de droom...
Op weg naar de droom...
"Met geld dat ik verdien, koop ik een Ferrari" Reëlle trekt opnieuw het Rivierenland in voor een nieuwe Krachtenbundel. In 2015 haalde ze het volgende verhaal op bij ’s Heeren Loo. Micha van Rijswijk is geboren in Den Haag. Hij heeft twee jongere broers. Zijn vader leeft nog, maar zijn moeder is overleden. Hij woont nu ‘begeleid’ op Bommelstein in Zaltbommel. “Ik ben de enige met een betaalde baan!”

Lees hoe Micha zijn droom verwezenlijkt!

 
 
VERBEELDINGSKRACHT twitter linkedin facebook
 
 
Gekke bekken trekken!
Gekke bekken trekken!
Door de ogen van een kind Kinderen hebben zo hun eigen manier van denken; ze zijn nog niet zo beïnvloed door de ongeschreven regels van onze maatschappij. In het filmpje van deze week wordt dat extra duidelijk als kinderen en ouders samen meedoen aan een experiment waarvoor zij gevraagd worden gezichtsuitdrukkingen te imiteren.

Bekijk snel waarin de kinderen van hun ouders verschillen!

 
 
GEDRAGSWIJZER twitter linkedin facebook
 
 
Gebruik Reëlle's stappenplan!
Gebruik Reëlle's stappenplan!
Ontdek hoe je omgaat met iemand met een beperking De kans dat je iemand met een beperking tegenkomt is gelukkig steeds groter. Voel jij je wel eens ongemakkelijk in de omgang met deze mensen? Merk jij wanneer je kwetsend taalgebruik gebruikt of je je ongepast gedraagt? Reëlle vertelt je graag uit eigen ervaring hoe je omgaat met mensen met een beperking.

Lees Reëlle’s tips in haar stappenplan!

 
 
EIGEN-AARDIGHEDEN twitter linkedin facebook
 
 
Blader door het magazine!
Blader door het magazine!
Eigentijds Huishoudboekje Reëlle ontwerpt voor een woonproject van Zorgspectrum een huishoudboekje dat medewerkers echt uitnodigt om met bewoners in gesprek te gaan. Ze verdeelt huishoudelijke taken in thema’s en gebruikt oude foto’s. Zo wordt het boekje een feest van herkenning voor de bewoners: mensen met dementie.

Benieuwd hoe Reëlle dit heeft aangepakt? Kijk nu verder:

 
 
INLEZINGSVERMOGEN twitter linkedin facebook
 
 
Lees over het leven van Geert
Lees over het leven van Geert
De autist en de postduif “‘Dus een goede viool moet de leeftijd van de bank duidelijk maken?’ ‘De goede viool is eigenlijk een bank die naar een andere vorm reist, niet om op te zitten, maar om naar te luisteren.’ ‘Wat een wereld als een bank wakker wordt en een viool blijkt te zijn en een viool droomt dat ze een bank is.’ ‘Precies’, zei Geert. ‘Precies.’”

Maak mee hoe een postduif het leven van Geert verandert!

 
  Naar homepageNaar ContactformulierNaar nieuwsbrievenNieuwsbrief DoorsturenLinkedInTwitterFacebook  
 
 
Bekijk een impressie van de uitreiking Krachtenbundel editie A2 Gemeenten   Bekijk het verhaal achter het communicatieconcept in onze Steller!  
Woonzorgnet Van Neynselgroep Mosae Zorggroep
Talent Gemeente Boekel Koraal Groep
Rimo prospects at work Gemeente Weert
  Praten we over de thema's die er echt toe doen?
Reëlle Blokje zet medewerkers APS in de spotlight Roze blokje gaat uit haar dak! Aanmeldingen Krachtenbundel Rivierenland stromen binnen oranje blokje ziet presentatie over ‘Harrie’ landen op sociale media Blauw blokje staat achter de sociale troonrede, doe mee! Blokje 
Alleen de oplage van deze nieuwsbrief is beperkt.
Aan deze nieuwsbrief werkten mee: 
Durf kennis te maken met Lonneke's wijsheid!   Zie waar een wil is bij gedreven brein Marieke!   Volg het hart van Saskia, want dat klopt!   Laat je inspireren door meesterbrein Marjolijn!  
Wacht niet langer, maak kennis met PR brein Tom!   Maak kennis met schrijvend brein Margo   Maak kennis met webbrein in wording Mathijs!   Maak kennis met creatief brein Joost!

Reageren? Mail redactie@reelle.nl