REËLLES NIEUWS

Hoe is het nu met?

Wil Menzo - Krachtenbundel Westelijke Mijnstreek (2014)

Reëlle bestaat 18 jaar en wil graag een aantal verhalenvertellers opnieuw in het zonnetje zetten. In deze rubriek blikt ze terug met verhalenvertellers uit eerdere Krachtenbundels. Hoe gaat het nu? Wat is je bijgebleven van de Krachtenbundel? En heeft het delen van jouw verhaal iets gebracht? Je leest het hier.

Het gaat nog steeds goed
Wil vertelt: “Het gaat nog steeds goed met mij! Ik woon nog steeds met veel plezier in de woonvorm van de Ophovenerhof en wil hier ook voor altijd blijven. Ik ben al die jaren netjes van de drank af gebleven. Dat ga ik echt nooit meer doen. Ik heb het heus nog wel eens moeilijk gehad in de afgelopen jaren, vooral toen mijn vaste begeleidster, die ik al meer dan 20 jaar ken, met pensioen ging. Het heeft wel even geduurd voordat ik daar aan gewend was. Het is tóch gelukt, samen met de begeleiding en ook door gesprekjes met mijn huisarts.” 

Daar ben ik echt trots op!
“Ook zijn er deze zomer vier nieuwe bewoners bij gekomen in de nieuwe woning op de boerderij. Het zijn allemaal aardige mensen, maar ik vind het soms wel een beetje druk. Dan trek ik me terug op mijn  kamer of loop even het achtererf op. Ook ga ik vaker op bezoek bij mijn zus en zwager, ze hebben nu een groter huis waardoor ik ook kan blijven logeren. Dat vind ik heel leuk. Ik heb dan veel contact in de buurt. In de zomer gaan we vaker naar Zeeland. Dan ga ik met mijn zwager vissen, dat vind ik heel fijn om te doen en dan kan ik heel goed ontspannen. Ik kan me de dag dat ik in het zonnetje gezet ben nog heel goed herinneren! Ik ben erg blij met het boekje dat ik gekregen heb. Daar ben ik echt trots op!

Lees het verhaal van Wil uit de Krachtenbundel


REACTIES

Hoe is het nu met?

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE