REËLLES NIEUWS

Uitreiking Netstitch groot succes!

Medewerkers nemen bundel in ontvangst

Donderdag 1 december vond de feestelijke uitreiking van de 28e Krachtenbundel plaats bij Netstitch in Schijndel. De medewerkers van Netstitch zorgden voor een gezellige, gastvrije ontvangst. Na het nuttigen van een hapje en een drankje was het tijd om de Krachtenbundel uit te reiken. Een bundel boordevol krachtige verhalen van medewerkers van Netstitch die ondanks een beperking werkzaam zijn bij het naai- en borduuratelier.

Er waren ongeveer tachtig mensen aanwezig, waaronder de familie van de verhalenvertellers en de burgemeester van Schijndel.
Als eerste werd de burgemeester naar voren geroepen voor een woordje. “Ik ben enorm onder de indruk van de verhalenvertellers en vond het een hele eer om met ze te praten. Ik hoop dat veel mensen de Krachtenbundel gaan lezen om iedereen te laten zien hoe deze mensen in de wereld staan.” Voordat we overgingen tot de twaalf verhalenvertellers, was er eerst speciale aandacht voor twee geslaagden van Netstitch. Zij ontvingen hun diploma uit handen van de burgemeester.

Nanny op 't Hoog had eerst een speciaal dankwoord over voor Reëlle Communicatie, die de Krachtenbundel heeft gemaakt, en het DELA goededoelenfonds, die 7500 euro aan Netstitch had geschonken om de Krachtenbundel te financieren.
De uitreiking van de Krachtenbundel zorgde bij zowel de twaalf verhalenvertellers als bij de aanwezigen in de zaal voor een lach en een traan. De verhalenvertellers gaven aan dat ze zo onafhankelijk mogelijk willen zijn, al hun talenten inzetten en vrijheid heel fijn vinden. Ook hun doorzettingsvermogen kwam ter sprake, evenals het respect en de warmte en professionaliteit die ze ervaren binnen het bedrijf.


Burgemeester Jetty Eugster is ook trots op het eindresultaat!

Tenslotte werd de uitreiking afgesloten met een feestelijke afscheidsborrel! Het was een geslaagd feestje!

Benieuwd naar de foto's van de uitreiking? Bekijk ze op Reëlle's Facebook!

Wilt u de verhalen in hun geheel lezen, download de Krachtenbundel dan nu op onze website


REACTIES

Uitreiking Netstitch groot succes!

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE