REËLLES NIEUWS

Word EigenWijzer van Reëlle

Ben jij ook benieuwd?

Ben jij ook benieuwd?

Trots introduceert Reëlle haar EigenWijzer. In deze database vind je meer dan 100 verhalen uit alle Krachtenbundels. Kies de thema’s die jou interesseren en stel eenvoudig je eigen Krachtenbundel samen met je favoriete verhalen. Of lees ze gewoon allemaal!

Stap in de belevingswereld van mensen met een beperking en ontdek wat het betekent om bijvoorbeeld autisme aan den lijve te ondervinden. Kies alle verhalen over autisme en word EigenWijzer! Zoek je cliëntverhalen die jou dichter bij je doelgroep van bijvoorbeeld dementerenden brengen, selecteer dan die verhalen. Kruip in de huid van iemand die dakloos werd, bijna ten onder ging aan een verslaving maar nu de sterren van de hemel speelt op het toneel bij Neos!

KRACHTIGE LEVENSLESSEN
Zit jij in de opleiding en kun je nog niet kiezen welke richting jou het meest aanspreekt? Grasduin dan eens door alle Krachtenbundels en bekijk de verhalen van verschillende mensen met verschillende beperkingen. Werkgevers vinden voorbeelden van mensen met een beperking die aan het werk zijn. Ontdek hoe mensen met een beperking kracht uit het leven halen. Levenslessen waarvan wij allemaal kunnen leren.  

LEVENSVERHALEN IN JE POSTVAK
In de EigenWijzer zie je ook welke verhalen het vaakst worden gedownload en op welke thema’s andere bezoekers website zochten. Ook zetten wij iedere twee weken in de Lezenderwijzer één verhaal in het zonnetje. Trots als ze is dat het concept van de Krachtenbundel zo’n succes is geworden! Het verhaal van Dianne, die ondanks haar beperking met plezier werkt, bijt het spits af. Wil jij iedere twee weken een levensverhaal in je postvak ontvangen? Meld je dan aan voor de Lezenderwijzer.

BEL MARIEKE
Reëlle heeft inmiddels zes Krachtenbundels gemaakt en is altijd druk bezig met nieuwe Krachtenbundels. Daarom deelt ze alle krachtige verhalen van de deelnemers graag met jou. Ook meedoen aan een Krachtenbundel of denkt jouw organisatie na over een eigen Krachtenbundel? Neem dan vrijblijvend contact op met Marieke. Heb je een verhaal gedownload? Reëlle is nieuwsgierig wat je er van vond! Vertel het verder via Twitter (#Krachtenbundel) of stuur ons een e-mailtje!

Nieuwsgierig geworden? Inspiratie opdoen? Neem een kijkje in de EigenWijzer.

 


REACTIES

Word EigenWijzer van Reëlle

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE