REËLLES NIEUWS

Uitreiking Tilburgse krachtenbundel met het 100ste verhaal!

Samen met en voor elkaar!

Samen met en voor elkaar!

Trots nam Marjo Frenk, wethouder Zorg en Welzijn in Tilburg, voor de tweede keer de Krachtenbundel in ontvangst. Deze keer met het 100ste verhaal in de speciale Tilburgse editie en in aanwezigheid van 100 gasten in het Centrum voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid van GGz Breburg! Stichting La Poubelle leverde het honderdste krachtige verhaal.

Bijzonder trots was Marjo Frenk op deze speciale Tilburgse editie waarvan de gemeente vijf verhalen heeft gesponsord. De Krachtenbundel heeft indruk op haar gemaakt. En de gemeente leert van de verhalen. “Ik vind de ervaringen in de bundel een mooi voorbeeld van hoe we verder moeten. Uitgaan van persoonlijke kracht. Samen met en voor elkaar.”

Uitreiking 
Marjo Frenk toont trots het eerste exemplaar
van de Tilburgse editie van de Krachtenbundel

TILBURGERS HOUDEN VAN EEN FEESTJE
Bijzonder hartelijk werden de verhalenvertellers verwelkomd door Shanook Jansen van GGz Breburg in het Centrum voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid van GGz Breburg. Voor de aanwezige organisaties was het boeiend om te zien welke andere organisatie er hadden meegewerkt aan de Krachtenbundel. Er werd volop informatie uitgewisseld.

Groep
De verhalenvertellers van de Tilburgse krachtenbundel!
 
HONDERDSTE VERHAAL
Theo van der Brugge en Els Kox van de Stichting La Poubelle werden samen met cliënt Edwin extra in het zonnetje gezet omdat zij het honderdste verhaal leverden. Dolenthousiast nam Edwin zijn bundel in ontvangst. Extra feestelijk maar vooral swingend werd het door het optreden van de Band Mendel Zone, een band van cliënten van GGz Breburg. 

KLEINE ORGANISATIES
Reëlle dankt alle Tilburgse verhalenvertellers voor hun openhartige medewerking aan deze bundel. Zonder hen was deze niet zo krachtig geworden. Dank gaat ook uit naar de gemeente Tilburg en in het bijzonder Marjo Frenk. Dankzij de sponsoring van vijf verhalen was het ook voor kleine partijen mogelijk mee te doen. Tenslotte dankt zij alle organisaties voor hun deelname.

NOOIT UITVERTELD
Reëlle stopt nog lang niet met het verzamelen en verspreiden van krachtige verhalen van kwetsbare mensen. Want zij gelooft in de kracht van mensen én verhalen. Voor gemeenten is het een uitgelezen kans om in contact te komen met haar kwetsbare burgers. Organisaties kunnen met de verhalen medewerkers en cliënten op een bijzondere manier verbinden. Inmiddels heeft Reëlle zes Krachtenbundels uitgebracht. Alle verhalen lezen? Ga naar downloadpagina van de Krachtenbundel. Meedoen aan de volgende Krachtenbundel? Of een eigen bundel maken? Stuur een e-mailbericht aan marieke@reelle.nl.

Nog niet uitgelezen? Nieuwsgierig naar alle verhalen in de vijf Krachtenbundels?

Meedoen aan de volgende Krachtenbundel?

Benieuwd naar het geheim achter de Krachtenbundel?

 

http://bit.ly/19EAlAE


GERELATEERDE ARTIKELEN

Hoe hebben verhalenvertellers en verhalenopstellers het meedoen aan de Krachtenbundel beleefd?

Blauw blokje De kracht van kwetsbare mensen
Roze blokje De kracht van verbinding

 

REACTIES

Uitreiking Tilburgse krachtenbundel met het 100ste verhaal!

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE