REËLLES NIEUWS

Uitreiking Krachtenbundel Helmond 2013

Krachtige verhalen in Helmondse bundel!

Krachtige verhalen in Helmondse bundel!

“Indrukwekkend. Dit magazine ziet er echt ontzettend mooi uit. Een heel bijzonder en goed initiatief.” Wethouder Margreet de Leeuw-Jongejans sprak lovende woorden toen zij de eerste Helmondse Krachtenbundel in ontvangst mocht nemen.

“De bijzonder krachtige levensverhalen geven op een mooie manier weer dat een leven met veel leed en hobbels wel positief kan zijn. Ze bieden troost voor anderen.” De wethouder zei verrast te zijn door de openhartige verhalen. Margreet de Leeuw-Jongejans sprak deze woorden uit in Lunchroom de Keyser. Een van de medewerkers staat ook in het magazine en vertelt zijn verhaal. Hij zat voor deze gelegenheid aan een van de tafeltjes, hij hoefde niet te werken. De opkomst was groot in Helmond. Alle verhalenvertellers waren gekomen, met iemand van hun organisatie. En in de lunchroom zat ook een flink aantal raadsleden. 

 

MOEDIG
Reëlle Communicatie verzamelt in elke Krachtenbundel verhalen die opgeschreven zijn door medewerkers van een organisatie. Zij voeren het gesprek met hun bewoners of cliënten met een beperking. In deze Krachtenbundel vertellen zo veertien bewoners en werknemers met een beperking van de Bemoeizorg, ORO, BuitenEnZo, Peijnenburg & van der Velden, Ergon, Savant Groep, Totaalzorg, lunchroom de Keyser en De Zorgboog hun levensverhaal. “Zij tonen via deze moedige en krachtige verhalen hun beperkingen, tegenslagen maar zeker ook de mogelijkheden”, aldus Reëlle medewerkster Marieke van Gastel tijdens de presentatie. Ook haar verhaal staat in de bundel, Marieke zit in een rolstoel en heeft een spierziekte. 

 

OOK MEEDOEN?
Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen! Zoveel krachtige kwetsbare mensen! Mede dankzij alle enthousiaste reacties wil Reëlle in 2013 graag meer edities uitbrengen. Ook je verhaal vertellen van je cliënt en met je organisatie in een goed blaadje komen? Of wil je als gemeente graag de organisaties binnen jouw regio op een bijzondere wijze presenteren? Ga naar onze krachtenbundel. De ervaringsverhalen lezen van eerdere edities van de Krachtenbundel? Download onze krachtenbundel. 


GERELATEERDE ARTIKELEN

Ben jij benieuwd hoe de krachten gebundeld worden?

Blokje Download het geheim van de krachtenbundel

Blokje Doe ook mee met de krachtenbundel

Blokje Een feest van (h)erkenning 

REACTIES

Uitreiking Krachtenbundel Helmond 2013

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE