REËLLES NIEUWS

Presentatie Reëlle's Krachtenbundel

Bundel krachten!

Bundel krachten!

Op donderdag 13 december wordt onze nieuwste Krachtenbundel uitgereikt in Breda. Het eerste exemplaar, met veel deelnemers uit Breda, wordt overhandigd aan wethouder Sociale Zaken Cees Meeuwis. Hij ontvangt het magazine uit handen van Reëlle’s Marieke. Opnieuw heeft Reëlle de kwetsbare medemensen een gezicht gegeven.

Weer zijn zestien bijzondere levensverhalen gebundeld in een Krachtenbundel. De verhalenvertellers geven op een bijzondere manier inzicht in hun leven. Want deze kwetsbare mensen met een beperking hebben heel openhartig gesproken met zestien medewerkers van de organisaties. Het is een unieke kans om elkaar beter te leren kennen, zowel voor de werkgever, werknemer als de cliënt.

PRATEN OVER JE LEVEN
In deze bundel leest u van verschillende kwetsbare mensen het levensverhaal. Waar haalt bijvoorbeeld een dakloze zijn kracht vandaan? Hoe ervaart een gehandicapt persoon zijn leven? Waar loopt een psychiatrisch patiënt tegenaan in de maatschappij? Zo praat Alma over haar kinderen, haar keuzes in haar leven. Dominique geniet van zijn zelfstandigheid in zijn eigen appartement, Roelof veranderde zijn stilzittende bestaan met drinken en roken in een vijfdaagse werkweek.

DEELNEMERS
Reëlle heeft als initiatiefnemer opnieuw zestien mensen aan het woord gelaten met hun heel persoonlijke verhalen over hun beperkingen en mogelijkheden. Cliënten met een beperking van de organisaties Amarant, GGz Breburg, SMO Breda, MEE, Revant en ATEA-groep, Neos, Totaalzorg, KDC Heimdal, Philips, Jobstap, MeanderGroep, Koraalgroep, WonenPlus en Diomage staan met hun verhaal en ook met een foto in deze bundel. Naast de vijftien deelnemende organisaties heeft Reëlle zelf ook een medewerker met een beperking aan het woord gelaten.

MEEDOEN IN EEN NIEUWE KRACHTENBUNDELl?
Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen! Door alle enthousiaste reacties wil Reëlle graag meer krachten bundelen in een nieuwe Krachtenbundel. Heb je ook een verhaal te vertellen als cliënt en wil je graag met je organisatie in een goed blaadje komen? Ga naar: http://www.reelle.nl/C75-KRACHTENBUNDEL.html.

KRACHTENBUNDEL EDITIE HELMOND
Op 20 december gaat Reëlle naar Helmond om daar de editie Helmond van de Krachtenbundel uit te reiken. In de volgende Lezenderwijzer kunt u meer lezen over deze bijzondere editie.  

Ervaringsverhalen lezen van eerdere edities van de Krachtenbundel?


REACTIES

Presentatie Reëlle's Krachtenbundel

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE