REËLLES NIEUWS

Bijzonder welkom in je buurt!

Onbeperkt toegankelijk

Onbeperkt toegankelijk

Met de nieuwe, gratis app voor de iPhone van Bijzonder Welkom heb je de leukste adressen bij de hand! Heb je een zakelijke lunch en wil je als MVO-bedrijf goed tevoorschijn komen? Zoek dan een maatschappelijk verantwoorde lunchroom met deze app!

Meer dan 600 bedrijven op het gebied van horeca, kunst, winkels, (kinder)boerderijen, vrije tijd en dienstverlening verspreid over heel Nederland, vind je in no-time met deze app. Hier werken mensen met een beperking die je graag verwelkomen.

 

ALTIJD EN OVERAL
Met deze app kun je zoeken op provincie, stad en op categorie. De app combineert de locatie waar je je bevindt met de inhoud van de website www.bijzonderwelkom.nl en is daardoor altijd actueel. Heb je een leuk adresje gevonden, dan kun je met één druk op de knop bellen, een routebeschrijving opvragen en een bedrijf aanbevelen bij je vrienden.

 

ENTHOUSIAST EN TROTS
De bedrijven op de website van Bijzonder Welkom zijn opgezet als dagbesteding waar cliënten van zorginstellingen in de gehandicaptenzorg werken. Mensen met een beperking vinden hier onder professionele begeleiding een werkplek midden in de maatschappij. Het werken verhoogt het enthousiasme, trots en zelfvertrouwen van de cliënt.

Download deze sympathieke app!

Meer informatie over deze en vergelijkbare apps vind je hier!


REACTIES

Bijzonder welkom in je buurt!

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE