WIE

HARRIE

Harrie

HarRIE

BIO: @Reelle's ‘personal assistant’. Ik ben hulpvaardig, alert, realistisch, rustig, instruerend en eerlijk. Een eigenwijze ervaringsdeskundige

MIJN WIJSHEID: “Ik steek mijn handen uit de mouwen!”


MIJN BOEKWIJSHEID:
School van levenslessen en -inzicht (eeuwige student)


MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“… kunnen niet zonder elkaar. Mij word je niet zomaar; het moet je liggen. Ik doe hetzelfde werk als mijn collega’s, maar ben nooit overbodig. Ik ben altijd in de buurt wanneer nodig. Wil je me beter leren kennen?”

blokje geel WERKEN MET (IEMAND MET) EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
“… dat ik weet wat er leeft onder mijn collega’s. Ik gebruik mijn voelsprieten om behoeftes te herkennen. En deze in te vullen.”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… de aandacht en tijd die ik investeer in mijn collega’s. In zakelijk opzicht, maar vooral als mens. Ik ben dichtbij!”

blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID:
“Die is mij op het lijf geschreven! Ik weet wat het is om een beperking te hebben. Ik weet  waar de aanknop van de computer zit, hoe de lift werkt, hoe de deur open te houden, hoe je een jas aan- en uittrekt. Zeg ’t maar!”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“In de Krachtenbundel zie ik mezelf. Keer op keer. Talloze voorbeelden dat Harrie-zijn werkt. Zoals Marieke’s levensverhaal. Dat levert een krachtig resultaat op!”

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Harrie zijn wij allemaal. Waar de een begint, houdt de ander op. Wij weten van wanten. We laten onze handjes wapperen zodat onze collega’s en ik ons werk kunnen doen. En blijven doen.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN:
“… helemaal in mijn rol zitten. Als ik mijn collega’s ondersteun en begeleid zodat zij zich goed voelen op en in hun werk. Dan danst mijn hart.”


blokje oranje MIJN WOORDENWOLK:
Geduldig, inlevend, sociaal, begeleidend, duidelijk, rustig, gestructureerd, creatief, probleemoplossend, luisteraar, betrokken, laagdrempelig, en nog veel meer

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE