WIE

MARIEKE

Marieke

MARIEKE VAN GASTEL (1983)

BIO: Gedreven brein, stem van @Reelle, doorzetter, positieve, enthousiaste en betrokken collega, eigenwijze ervaringsdeskundige

 

 handje 

MIJN WIJSHEID: “Waar een wil is, is een weg!

MIJN BOEKWIJSHEID: Directiesecretaresse/managementassistente ROC Eindhoven (2004)

MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“Bij Reëlle kan ik laten zien dat ik ook van betekenis kan zijn ondanks mijn beperking. Ik breng kennis mee die anderen niet hebben.”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
… iets om voor te knokken. Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn en iets te doen voor de maatschappij. Mijn werk levert me veel op. Soms kan het een uitdaging zijn, maar een kans krijgen op de arbeidsmarkt is super! Ik heb nog geen dag zonder werk thuis gezeten en daar ben ik trots op.”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… doorzetten en mijn mondje roeren. Ik ben super gedreven om op te komen voor mezelf en anderen mensen in mijn situatie en zal doorgaan. Tot in Den Haag! Ik kan goed praten en ben laagdrempelig waardoor mensen snel hun verhaal vertellen aan mij.”


blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID:
“Die is er met de paplepel ingegoten. Mijn progressieve spierziekte SMA beperkt mij al van kinds af aan. Alleen mijn handen, hoofd én mond doen wat ik wil. Daarom draait alles in mijn leven om zorg. Ik ben een handicapmanager.”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“De Krachtenbundel is voor mij een manier om mijn eigen levensverhaal te vertellen. De ontmoetingen zijn krachtig en ik bewonder hoe mensen, ondanks de erge dingen die ze hebben meegemaakt, daarmee andere mensen iets  willen leren en een voorbeeld willen zijn.

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Wij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder Harrie kan ik niet werken, dus Harrie is voor mij van levensbelang. Hij is mijn steun en toeverlaat. Hij is mijn spierbundel. Ik hou van Harrie(s)! Maak kennis met mijn Harrie.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN
“… opdrachten binnenhalen voor Reëlle. Zodat onze missie slaagt. En van mensen laten zien dat ik ondanks mijn zware beperkingen veel kan bereiken in het leven… En Joop.”


blokje oranje MIJN WOORDENWOLK:
Fokuswonen, SMA, AWBZ, zorgverzekeringswet, verpleging & verzorging, cliëntenraad Fokus, gehandicaptenzorg, eigen regie, re-integratie, werken met een beperking, WMO, Harrie

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE