WERK

WIJZER

Communiceren is mensenwerk

Reëlle is een communicatiebedrijf met een maatschappelijke missie: zet mensen met een beperking aan het werk! Reëlle ondersteunt overheden, zorgaanbieders en mvo ondernemers bij communicatie over maatschappelijke vraagstukken rondom zorg, werk en participatie. Zij weet hoe het is om te leven en werken met een beperking. Zo brengt Reëlle een ander perspectief in bij het oplossen van jouw communicatievraag. Daar wordt iedereen wijzer van!

Jij wordt WIJzer met Reëlle, want jij…Marie-anna

  1. profiteert van nieuwe oplossingen voor jouw vraagstuk. Reëlle brengt met haar ervaringsdeskundigheid andere perspectieven in. Zij weet hoe het is om te leven en werken met een beperking. Zo maakt Reëlle kwetsbare mensen krachtiger.

  2. betrekt jouw organisatie, doelgroepen en relaties bij jouw communicatievraag. Reëlle neemt je mee in de leefwereld van mensen met een beperking. Ze laat jou zoveel mogelijk zelf meedoen, ervaren en leren van mensen met een beperking. Zo wordt de oplossing ook (daad)krachtiger.

  3. maakt maatschappelijk verantwoorde keuzes. Reëlle zet in alle fasen van een opdracht 100% gegarandeerd mensen met een beperking aan het werk. In het bedenken van een marketingcommunicatie concept, het organiseren van ontmoetingen tussen mensen en in het produceren van fotografie en drukwerk. Jij maakt met Reëlle maatschappelijk verantwoorde keuzes. Zo kan Reëlle haar missie voortzetten.

 

Zo werkt Reëlle. Daar wordt iedereen WIJzer van!

 Bel mij voor een afspraak

 

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE