WIE

MARGO

Margo

MARGO (1989)

BIO: Schrijvend brein @Reelle, talent is (g)een punt, met zachte g  

MIJN WIJSHEID: “blijf jezelf, er zijn al genoeg anderen”

MIJN BOEKENWIJSHEID: Griekse en Latijnse Taal en Cultuur, Radboud Universiteit Nijmegen (2013)

hartjes

MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“Reëlle helpt me een concreter beeld te vormen van de mogelijkheden die er, ondanks of dankzij mijn beperking, voor mij liggen in het werkende leven.”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
“… net wat meer hordes om te komen waar je heen wil. Het is je bewust zijn van wat je niet kan en versteld staan van wat je wel kan.”


blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… dingen precies willen weten en uitzoeken. Met een andere blik naar iets kijken. Er is nog veel dat ik kan (en wil!) leren.”

 
blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID:
“… zit in autisme – Asperger – en wat daar zoal mee samenhangt. Op het randje van depressie balanceren, bijvoorbeeld. En door mijn sociale angsten was een communicatiebureau wel de laatste plek waar ik verwachtte terecht te komen, maar het bevalt prima!”

 
blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“Inspirerende verhalen van krachtige mensen, oftewel krachtige verhalen van inspirerende mensen. Het is een prachtig medium om mensen die veel hebben meegemaakt, een platform te bieden om aan iedereen te laten zien dat een beperking niet alleen maar hoeft te beperken.”

 
blokje blauw HARRIE EN IK?
“Hoewel ik Harrie nog niet zo goed ken, zijn zijn kwaliteiten voor iedereen het nastreven waard. Ook voor mij! Hij is de ideale collega.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN
“… begrijpelijk geschreven, leerzame, inspirerende teksten. Mij voor de volle 30% inzetten, een lastige klus klaren en met een tevreden gevoel naar huis gaan.”

blokje oranje MIJN WOORDENWOLK: 
autisme, Asperger, depressie, sociale angst, sociale rechtvaardigheid, dieren, geschiedenis, levensverhalen

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE