WIE

SASKIA

saskia withoos (1968)

BIO: Verbindend brein @Reelle, vakidioot, marketingcommunicatie, sociale media, content marketing, betrokken en enthousiast, ervaringsdeskundig

handje

MIJN WIJSHEID: “Volg je hart, want dát klopt!”

MIJN BOEKWIJSHEID: HEAO Economisch-Linguïstisch, Rotterdam (1991)

MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“Voordat ik bij Reëlle werkte, wist ik lang niet zoveel van werken met een beperking als nu. Door Reëlle ben ik het de normaalste zaak van de wereld gaan vinden. We zijn gewoon allemaal mensen.”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ
“… dat ik me realiseer dat ik goed ben in wat ik doe en zorg dat ik me niet zodanig aanpas aan anderen dat dit ten koste gaat van mezelf. Dat betekent mijn grenzen bewaken door goed naar mezelf te luisteren en de tijd te nemen informatie te verwerken. Dagelijks de tijd nemen om alleen te zijn, zorgt ervoor dat mijn energie op peil blijft.”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… inlevingsvermogen, levenservaring, werkervaring, leergierigheid, deskundigheid, professionaliteit en betrokkenheid.”

blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID
“… zit in burnout en postnatale depressie.”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“Het is zoveel meer dan een bundel van verhalen. De ontmoeting tussen twee mensen die elkaar nog niet kennen, dat is bijzonder. De Krachtenbundel verbindt mensen. Vertellers worden met hun verhaal even in de schijnwerpers gezet en hun kracht wordt belicht. De Krachtenbundel inspireert.”

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Harrie vult aan waar dat nodig is. Zo is iemand weer compleet uitgerust om zijn of haar werk te doen. Het is fijn om het gevoel te hebben dat ik iets voor een ander kan betekenen.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN
“… het moment dat het kwartje valt en de creativiteit gaat borrelen. Als je weet dat je een goed idee hebt, waar je vervolgens met heel veel energie mee aan de slag kunt.”

blokje oranje MIJN WOORDENWOLK: 
Communicatie, Marketing, Sociale Media, Hoogsensitief, Yoga, Meditatie, EMDR, Moeder, Boeken, Natuur, Vrienden, Tuin, Liefde, Reëlle

 

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE