WIE

TOM

Tom

TOM LOOMANS (1989)

BIO:Regelbrein @Reëlle, een doorzetter, ervaringsdeskundige met positieve blik

MIJN WIJSHEID: “Wacht niet op een goede dag, maak er een!”

MIJN BOEKWIJSHEID: Commerciële Economie Leisure Management, Eindhoven 

MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“Reëlle geeft het bewijs dat ik ondanks mijn beperkingen van toegevoegde waarde kan zijn. Dat ik wel heb ingeleverd wat betreft aantal uren maar geen kwaliteit. Er wordt niet gekeken naar wat ik niet meer kan maar juist naar wat ik wel kan en vooral hoe dit dan mogelijk gemaakt kan worden. Daar word ik blij van!”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
“… Laten zien dat alles mogelijk is ondanks mijn beperkingen. Structuur hebben en van waarde zijn helpt om vooruit te kunnen. Ik zie nu zelf ook dat werken véél meer voor iemand betekent dan alleen geld verdienen.”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… Positief betrokken zijn. Met een realistische blik de kansen inzien en benutten. Mijn inzicht en ervaringen inzetten om Reëlle en anderen te helpen.”

blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID:
“Ik heb niet aangeboren hersenletsel, 5 jaar geleden opgelopen toen ik hard op mijn achterhoofd terecht kwam. Na een coma, hersenbloedingen en een hersenkneuzing heb ik 1,5 jaar moeten revalideren. Toen ik in het revalidatiecentrum mijn ervaringsdeskundigheid kon delen met anderen, wist ik meteen dat ik met mijn doorzettingsvermogen anderen wil helpen.”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“De Krachtenbundel neemt vooroordelen weg en inspireert mensen met een beperking om het beste uit jezelf te halen. Er wordt eindelijk naar de mensen zelf geluisterd. Voor de mensen zonder een beperking hoop ik dat de verhalen aantonen dat mensen met een handicap veel meer in hun mars hebben dan meestal wordt gedacht.”


Lees het verhaal van Tom in de Krachtenbundel 'De Normaalste Zaak'

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Iedereen heeft wel eens helpend handje nodig, de een wat meer dan de ander. Harrie zorgt ervoor dat iemand zijn werk kan blijven doen. Ik weet zelf hoe belangrijk werk voor iemand kan zijn, dus als mijn hulp kan betekenen dat een ander zijn werk kan doen, doe ik dat graag. Harrie-zijn geeft me een volwaardig gevoel en bovendien ook een rustmoment!”


blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN…

“… een voldane blik van personen wanneer je deze hebt begrepen en geholpen. Ik kan ook zeer tevreden zijn wanneer ik een taak succesvol heb volbracht waar ik van tevoren tegenop zag.”


blokje oranje MIJN WOORDENWOLK: 
Sociaal, doorzetter, leven met NAH, samenwerken, inlevingsvermogen, organiseren, ervaringsdeskundige, Harrie

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE