OVER REËLLE

EIGENWIJSHEID

Kies voor ervaringsdeskundigheid

Reëlle deelt graag haar eigenwijsheid met jou. Als je ervoor kiest om je krachten te bundelen met Reëlle, dan kies je niet voor ‘zomaar’ een goed communicatieproduct. Je kiest voor ervaringsdeskundigheid én andere perspectieven. Dat maakt Reëlle’s werk uniek. Waarom voegt Reelle’s eigenwijsheid iets toe aan jouw communicatie?

Reëlle vertelt je wat ervaringsdeskundigheid voor jou kan betekenen. Welke van de elf redenen kies jij?

1     Gedrevenheid
Reëlle gelooft in wat ze doet. Haar missie is kansen zien én creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Reëlle is een communicatiebedrijf met een maatschappelijke missie: zet mensen met een beperking aan het werk! Ze heeft daarom alleen maar professionals met een beperking in dienst. Zij laat zien dat het kan. Reëlle inspireert anderen om haar voorbeeld te volgen. Passie inspireert!
       
1     Ervaringskennis
Reëlle heeft veel kennis over de thema’s zorg, werk en participatie. Ze is goed op de hoogte van ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de Wet Langdurige Zorg en Participatiewet omdat ze van invloed zijn op haar eigen leven. Reëlle kent de thema’s letterlijk van binnenuit. Zij weet hoe het is om te leven en werken met een beperking. Die ervaring is uniek en bijzonder waardevol.
       
1     Perspectieven
Reëlle durft niet alleen buiten de lijntjes te denken, zij denkt zonder lijntjes. Haar bijzondere kijk op de samenleving vind je terug in haar denken én handelen. Reëlle brengt met haar ervaringsdeskundigheid andere perspectieven in. Ze heeft geleerd om goede oplossingen te vinden voor dingen die niet op de gebruikelijke manier lukken.
       
1     Doorzettingsvermogen
Reëlle houdt vol. 'Kan niet' bestaat niet voor haar. Werken en leven met een beperking betekent creatief zijn in het zoeken naar oplossingen. En doorzetten. Reëlle zet haar ervaringsdeskundigheid elke dag in om haar werk beter te maken.
       
1     Positieve instelling
Reëlle staat positief in het leven. Zij denkt nooit vanuit haar beperkingen, maar altijd vanuit wat er allemaal wel kan. Dat is eigenlijk heel erg veel. Ze is gul in het delen van haar kennis en ervaringsdeskundigheid. Profiteer daarom ook van Reëlle’s ervaringsdeskundigheid.
       
1     Dichterbij
Reëlle staat vanuit haar ervaringsdeskundigheid dichter bij de klant. Ze neemt je mee in de leefwereld van mensen met een beperking. Ze laat jou zoveel mogelijk zelf meedoen, ervaren en leren van mensen met een beperking. Want Reëlle is doelgericht, enthousiast en betrokken.
       
1     Inlevingsvermogen
Reëlle kan zich vanuit haar ervaringsdeskundigheid gemakkelijk inleven in jouw doelgroep. Reëlle snapt waar gevoeligheden liggen en kan daarmee goed omgaan. Zij herkent kwetsend of betuttelend taalgebruik direct.
       
1     Menselijke taal
Reëlle houdt niet van jargon, moeilijke woorden en vaag taalgebruik. Zoals veel ervaringsdeskundigen zegt zij liever waar het op staat. Ze is eerlijk en recht door zee. Zo hebben we allemaal wat aan haar wijsheden!
       
1     Luisterend oor
Reëlle weet dat tijd maken voor elkaar een betere relatie oplevert. Daarom investeert Reëlle tijd in een goede relatie en communicatie met haar klanten. Zij denkt mee over de haalbaarheid van een opdracht en zorgt dat iederéén wijzer wordt: de klant, de doelgroep en haar opdrachtgever.
       
1     Ambassadeurschap
Reëlle is meer dan een communicatiebedrijf. Reëlle wil een ambassadeur zijn voor iedereen met een beperking en voor iedereen die gelooft in werken met een beperking. Daarmee vertegenwoordigt Reëlle een grote groep ervaringsdeskundigen.
       
1     Maatschappelijk betrokken
Reëlle zet in alle fasen van een opdracht 100% gegarandeerd mensen met een beperking aan het werk. In het bedenken van een marketingcommunicatieconcept, het organiseren van ontmoetingen tussen mensen en in het produceren van fotografie en drukwerk. Jij maakt met Reëlle maatschappelijk verantwoorde keuzes. Door je krachten te bundelen met Reëlle’s communicatiebedrijf laat je zien dat je gelooft in een inclusieve arbeidsmarkt, waarin kansen voorop staan. Zo kan Reëlle haar missie voortzetten. Zo ben je extra goed bezig!

 Bel mij voor een afspraak

 

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE