WIE

MARJOLIJN

Marjolijn

Marjolijn Daverveld (1969)

BIO: Meesterbrein @Reelle, missiegedreven ondernemer, ruimhartige werkgever en eigenwijze ervaringsdeskundige

MIJN WIJSHEID: “Haal eruit wat erin zit!”

MIJN BOEKWIJSHEID: Gezondheidswetenschappen, Rijksuniversiteit Maastricht (1991)

  

goed bezig

MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?

“Reëlle's missie is mij op het lijf geschreven. Ik heb me altijd maatschappelijk betrokken gevoeld. Niet alleen in woorden maar vooral in daden. Als je een verandering wilt, dan moet je die zelf zijn.”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
“… kansen bieden. Reëlle haalt daarmee veel professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en gedrevenheid in huis. Krachtig!”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… mezelf zijn?! Anderen bewonderen mij omdat ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Zelf doe ik zoals ik ben. Ik kan eigenlijk niet anders. In mensen met een beperking zie ik altijd hun kwaliteiten. Niet gek dat Reëlle’s missie is de kracht van kwetsbaarheid zichtbaar te maken.”

blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID:
“>In mijn gezin is een beperking geen uitzondering meer. Uit ervaring weet ik over dyslexie, ADD, DCD en het syndroom van Asperger. Als werkgever heb ik ervaringsdeskundigheid opgebouwd met zintuiglijke, fysieke en psychiatrische beperkingen. Ik ben nog niet uitgeleerd!”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“De Krachtenbundel laat zien dat jij er mag zijn, dat je verhaal er mag zijn. Er wordt naar je geluisterd. Je kracht staat een keer voorop, in plaats van je kwetsbaarheid. Door je verhaal te delen kun je zoveel betekenen voor anderen in die situatie. De Krachtenbundel verbindt. Zo bracht Marieke’s levensverhaal haar en mij dichter bij elkaar. Reëlle wil anderen helpen de afstand tussen mensen te verkleinen.”

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Ik was al Harrie zonder te weten dat dat zo heette. Soms is het duidelijk wat er van Harrie verwacht wordt. Soms wat minder. Maar voor iedereen kan het handig zijn om een collega te hebben die het mogelijk maakt dat jij je werk goed doet. Maar je moet Harrie er wel om vragen. Maak kennis met Harrie.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN…
“… een maatschappelijke bijdrage leveren. Zo ben ik lid van de Raad van Toezicht van Vivent te ‘s-Hertogenbosch, voorzitter van de Raad van Toewijzing van het goededoelenfonds van coöperatie DELA en functionaris bij het Synchroonteam Eindhoven (PSV)


blokje oranje MIJN WOORDENWOLK:
AWBZ, Zorgverzekeringswet, Zorg Governance, re-integratie, werken met een beperking, dyslexie, ADD, DCD, autisme, Asperger, MCDD, passend onderwijs, mantelzorg, Harrie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, Brabants Besten

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE